GEMPAR!

Rahsia tampil anggun jelita dengan berat badan ideal dan kulit yang cerah dalam masa 2 minggu sahaja!

GEMPAR!

Rahsia tampil anggun jelita dengan berat badan ideal dan kulit yang cerah dalam masa 2 minggu sahaja!

Hanya untuk yang betul-betul serius sahaja untuk kurus dengan cepat!

Cuba dulu satu botol dan tengok hasilnya… ATAU duit anda kami REFUND 100% tanpa banyak soal kalau langsung takde perubahan pada diri Anda.

Buat anda yang tertanya-tanya, selamat ke Quruih Molek ni?

JANGAN RISAU!!

Produk ini 100% Lulus KKM
No KKM Kami :
KKM.600-7/2/1 Jld.415 (26) QURUIH MOLEK

Ujian SIRIM juga membuktikan produk Quruih Molek ini selamat untuk diamalkan

Jadi, anda tidak perlu risau lagi tentang status keselamatan produk Quruih Molek by Larasca ini.

Anda boleh mengamalkannya dengan yakin dan selamat.

Anda mesti dah pernah try buat aktiviti - aktiviti
macam dekat bawah ni kan?

Hari-hari bersenam pun
tak nampak beza

Gym dah pergi pun
tak jalan jugak

Hari-hari diet pun
masih dapat hasil sama

Mesti frust kan dah macam-macam usaha buat,
tapi masih belum berjaya?

Nak pulak dah cuba macam-macam Produk Kurus....
TAPI hasilnya mengecewakan?

Haa... lepas ni tak payah pening-pening dah.

Jus Quruih Molek by Larasca kan ada!

MEMPERKENALKAN

Jus Quruih Molek by Larasca

MINUMAN BOTANI KURMA dengan GARCINIA CAMBOGIA yang mengandungi pelbagai kebaikan.

Bukan sahaja dapat membantu MENGHILANGKAN LEMAK DEGIL di dalam badan, MEMUTIHKAN KULIT, tapi juga dapat membantu untuk MENGURANGKAN STRES, KELESUAN DAN MACAM-MACAM LAGI.

Diformulasikan dengan RAMUAN - RAMUAN TERPILIH yang ternyata mampu membantu mendapatkan kesan optimum untuk kesihatan badan.

DIFORMULASI OLEH RAMUAN - RAMUAN yang dipilih khas dengan PELBAGAI KEBAIKAN yang bakal ANDA PEROLEHI dengan Quruih Molek by Larasca

Jom tengok testimoni mereka yang telah berjaya
menurunkan berat badan dengan Jus Kuruih Molek ini.

Kami mempunyai jaminan wang dikembalikan 100% tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin, Jus Quruih Molek by Larasca ini mampu menyelesaikan masalah

– berat badan yang berlebihan.
– Pembakaran lemak-lemak degil.

– Badan yang letih dan lesu dan etc.


Sekiranya tiada langsung apa-apa perubahan, kami akan menjamin 100% wang dikembalikan dalam masa 30 hari.

Dah explain panjang-panjang ni, mesti anda nak tahu harga kan?

Bolehhh... Ni harga Jualan kami

Jus Quruih Molek by Larasca (250ml)

RM90/botol

Tapi, Berita Baik untuk anda, kami mempunyai diskaun menarik dengan Pakej yang kami tawarkan.

Anda boleh klik link “Tempah Sekarang” di bawah ini untuk lihat dengan lebih lanjut pakej-pakej yag kami tawarkan.

Ehh.. Kejap2, Nanti Dulu!!

Jangan lepaskan Freegift ini. Rebut selagi stok masih ada!!

PAKEJ 1 BOTOL

RM 90
00
  • Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia
  • FREEGIFT untuk VIP
  • Jaminan Pemulangan Wang 100%
  •  

PAKEJ 2 BOTOL

RM180
RM 150
00
  • Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia
  • FREEGIFT untuk VIP
  • Jaminan Pemulangan Wang 100%
  •  
SALE

PAKEJ 3 BOTOL

RM270
RM 220
00
  • Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia
  • FREEGIFT untuk VIP
  • Jaminan Pemulangan Wang 100%
  • FREE Penimbang Berat
SALE